Public Gold dan Public Dinar

Khamis, 8 Julai 2010

Untungkah Menjadi Ejen/Dealer Public Gold?

Beberapa minggu lalu, harga emas menunjukkan peningkatan ketara sejak beberapa bulan yang lepas dan juga telah mencatat rekod tertinggi sejarah harga emas. Public Gold sempat mengadakan promosi pada bulan Jun untuk sesapa yang berminat nak jadi ejen/dealer dengan hanya modal 20k sahaja daripada kebiasaannya sebelum ini iaitu 40k+++...hehe

So, kepada sesapa yang dah berjaya menjadi dealer, anda sememangnya bertuah kerana selepas ini, anda telah mendapat kemudahan rebat 1.5% atau komisen yang diterima setiap kali anda order dari Public Gold. Malah anda juga boleh mendapat tambahan 0.3% apabila anda menjual semula emas yang dibeli itu!!! Jika spreadnya sebelum itu adalah 6%, sekarang anda dah kurangkan jurangnya menjadi 4.2% sahaja!!!

Itu yang best sangat kalau dapat jadi ejen! sambil beli emas dengan harga lebih rendah, anda juga boleh membuat untung dengan berniaga emas...40k bukannya anda bayar buta saja, tapi anda akan dapat emas...untung2 harga naik, kalau takde orang nak beli pun, anda boleh jual balik...so, apa tunggu lagi? Kom jadi ejen Public Gold sekarang!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan