Public Gold dan Public Dinar

Sabtu, 1 Januari 2011

Salam Tahun Baru 2011!!!

Maka dengan ini, sudah rasmilah saya bergelar Priority Dealer Public Gold...hehe. Selamat tahun baru semua! Amacam tahun lepas? Berjaya ke capai cita-cita anda? Bagaimana azam anda pada tahun ini pula?

Azam saya takde lain, nak banyakkan simpanan emas saya...hehe, mudah2an dipermudahkan oleh Allah S.W.T. Hm, bercakap lagi soal emas...peluang masih ada untuk anda menjadi Dealer rasmi bagi Public Gold. Kebaikan menjadi Dealer Public Gold, anda akan mendapat komisen sebanyak 1% daripada setiap hasil belian yang anda buat dari Public Gold. Sebagai contoh, jika anda beli emas 20 gram hari yang berharga RM3231, jadi 1% daripadanya ialah RM32.31. Maka itulah komisen anda. Dan komisen itu pula dibayar setiap 20hb mengikut jumlah terkumpul sales yang anda buat. Lumayan bukan? Di sampaing anda menyimpan emas Public Gold untuk diri anda sendiri, anda boleh menjalankan perniagaan secara kecil-kecilan untuk mencari pendapatan sampingan.

Bukankah emas ini barang yang bernilai? Maka tidak susah bagi anda untuk membuat sales. Kerana apa saya berkata begitu? Kerana anda jual EMAS! Semua orang mengakui emas itu barang yang bernilai dan kalis inflasi. Jadi, jika anda benar-benar berminat untuk menjalankan perniagaan emas Public Gold, hubungi saya untuk maklumat lanjut. Jika anda hanya ingin membeli emas Public Gold, anda juga boleh hubungi saya di 019-5595916. Kini terpulang pada anda. Nak simpan wang kertas atau emas?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan