Public Gold dan Public Dinar

Rabu, 20 April 2011

Harga Emas Melepasi USD$1,500/oz, Silver Menghampiri ke USD$45/ozAlhamdulillah...sejarah telah tercipta pada hari ini. Harga emas kini sudah pun mencecah USD$1,500/oz pada jam 12.30 tengah hari dan Silver pula kini semakin hampir ke takat USD$45/oz.

Rasanya, hampir semua blog pengedar-pengedar emas Public Gold akan mengemaskini blog mereka hari ini dengan tajuk artikel seperti di atas. Harga melonjak ke paras USD1500 apabila keyakinan pelabur terhadap nilai US Dollar semakin luntur. Emas kini semakin menjadi pilihan sekaligus menyebabkan berlakunya peningkatan permintaan. Data ini disokong pula dengan berita pertambahan hutang US yang melampau-lampau (lihat artikel sebelum ini).

Tiada apa lagi yang mampu menyelamatkan wang kertas anda daripada terus dimamah INFLASI. Oleh itu, belilah Emas mulai sekarang! Kalau tidak sekarang, bila lagi anda nak beli? Masih lagi nak tunggu harga turun? Tak perlu! Ada duit sahaja, terus beli emas. Usah peduli jika hari ini anda beli, esok harga turun. Jika anda pernah menghadiri seminar pelaburan emas Public Gold, sudah pasti anda akan memahami kenapa saya berkata begitu? Sudah berkali saya ingatkan kepada pembeli-pembeli emas, apakah target anda sebelum anda beli emas. Sudah tentu anda melabur untuk dapatkan pulangannya nanti. Jadi, adalah mustahil jika anda beli hari ini, anda mahukan keuntungan dalam masa yang singkat seperti 1 hari, 1 minggu atau 1 bulan. Tetapi berilah sedikit masa untuk anda, InsyaAllah...anda pasti akan tersenyum jua...

Ingatlah, selagi anda tidak ikat nilai RM anda dalam bentuk Emas, anda sebenarnya seperti mengejar masa yang sudah berlalu. Sudah semestinya anda tidak akan dapat mengejarnya bukan? Oleh itu, kejarlah masa yang masih ada di hadapan anda. Benarlah kata pepatah yang menyebut, MASA ITU EMAS... Jangan tunggu lagi, hubungi saya 019-5595916 untuk membeli Emas sekarang.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan