Public Gold dan Public Dinar

Ahad, 3 Julai 2011

Promosi Baharu Jadi Normal Dealer Public Gold Hanya Dengan Belian RM15,000, Priority Dealer RM80,000!

Sesiapa yang ingin menjadi Normal Dealer Public Gold, kini anda hanya perlu membuat belian sebanyak RM15,000 manakala belian sebanyak RM80,000 pula anda layak untuk menjadi Priority Dealer!Syaratnya semua belian mestilah dalam bentuk barang kemas Public Jewellery dan ianya mestilah termasuk jenis2 barang kemas seperti yang telah ditetapkan seperti di banner promosi diatas.

Jika anda mahu melihat produk2 publicjewellary, sila ke . Anda juga boleh pergi terus ke mana2 cawangan Public Gold untuk melihat sendiri produk2 ini. Barang2 kemas Public Jewellery ini juga diterima untuk pajakan di mana-mana Arrahnu seperti Bank Rakyat, Agro Bank, Yapeim dan lain-lain. Ketulenannya pula dijamin 916! Spread Public Jewellery juga antara yang terendah iaitu hanya 15% sahaja berbanding spread di kedai-kedai emas yang antaranya antara 20% ke 30%!

Selain itu, jika anda pernah menggunakan teknik pajakan untuk meraih untung, ini merupakan peluang anda untuk menjana keuntungan menggunakan Arrahnu! Sebab itu, anda perlu menguasai ilmu tentang emas! Ambil peluang di kala harga emas menjunam sekarang!

Mahu tahu caranya? Jom sertai saya di Rangkaian Senduk Emas Pelaburan Emas Public Gold! Hubungi saya segera...anda pasti teruja!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan